Jordens Vänner är en partipolitiskt och religiöst obunden icke vinstdrivande organisation som arbetar för miljö och solidaritet. Det finns en mängd möjligheter för dig som vill stödja och delta i Jordens Vänners arbete. Din insats behövs och gör skillnad oavsett stor eller liten!

Bli medlem i Jordens Vänner, för ju fler vi är som kräver en förändring, desto svårare blir det för politiker och andra makthavare att undvika våra krav. Som medlem får du vår tidning, Miljötidningen. I våra lokalföreningar bedrivs en stor bredd av aktiviteter och kampanjer. Du kan även bli Klimatinformatör och informera på skolor.

Vi anordnare och deltar i olika kampanjer, läger och seminarium. Information om dessa aktiviteter läggs kontinuerligt upp på hemsidan och finns med i våra nyhetsbrev. Information läggs även upp Facebook och Twitter. Följ oss gärna på dessa sociala medier och dela, gilla och kommentera gärna våra inlägg.

Vill du bli bidra till vår nationella verksamhet, kan du bli med ett utskott som arbetare med en specifik fråga. Du kan även välja att bli nominerad till vår styrelse som väljs på årsmötet. Vi söker kontinuerligt praktikanter om det skulle vara intressant tveka inta att kontakta oss via mail.

Du kan även hjälpa oss finansiera vår verksamhet genom att skänka en gåva till som exempel vårt regnskogsprojekt eller handla miljökloka produkter i vår webbshop.

Välkommen att göra en insats för miljön!