regnskog-151217

Foto: Manuela Lindvall 2015

All Jordens Vänners verksamhet möjliggörs genom gåvor. Jordens Vänner har 90-konto, vilket betyder att vår verksamhet granskas av Svenska Insamlingskontroll och att dina gåvor garanterat används till rätt ändamål.

När du skänker pengar till Jordens Vänners arbete med att skydda regnskogen och ursprungsbefolkningens rättigheter i Latinamerika, går stödet till de projekt som vi bedriver tillsammans med våra partnerorganisationer i Brasilien, Ecuador och Colombia. I alla dessa tre länder finns en rad hot, både från de politiska etablissemanget och från företagsintressen. Ursprungsbefolkningarna och deras skog har fortfarande en del rättigheter, men det behövs också kapacitet att bevaka dessa rättigheter. Läs mer om hur vi arbetar med detta här.

I formuläret nedan kan du endast beställa ett gåvobevis i taget. Större beställningar kan göras genom att du hör av dig till order@jordensvanner.se eller 031-12 18 08.

Du kan själv välja om du vill ha ditt gåvobevis skickat med epost eller i kuvert direkt hem till dig eller till någon som du vill uppvakta. För gåvobevis som skickas med vanlig post, behöver vi din beställning minst tre dagar innan leverans.

Vid gåvor över 2000 kronor, får du ditt hemskickade gåvobevis inramat utan extra kostnad.

Tack för din gåva!