Jordens Vänner uppmanar SVT att ta folkets oro på allvar inför kvällens sändning

binaire opties forum Programledare Camilla Kvartoft och Mats Knutsson. Foto: Carl-Johan Söder /SVT.

broker opzioni binarie sostituto d'imposta Politikens uppgift är att lösa de samhällsproblem folket anser viktiga. Årets undersökning från SOM-institutet ger en tydlig bild av vad som oroar svenska folket mest och vilka frågor som borde ha en självklar plats i en partiledardebatt i en TV-kanal som just folket äger.

free annual credit report canada Överst på listan finns förändringar i jordens klimat och ökad antibiotikaresistens. Tätt därefter följer terrorism och miljöförstöring.

binäre optionen verboten – Att SVT väljer att stryka miljöfrågorna ur kvällens partiledardebatt i ett läge när tre av de fyra frågor folket känner mest oro inför är miljörelaterade är inget mindre än en skandal, säger Jordens Vänners ordförande Andrea Söderblom-Tay.

come trovare un conto gestito forex Klimatfrågorna är inte lösta bara för att det allt för klena parisavtalet trädde i kraft i fjol. Mycket mer måste göras. Väljarna bör få besked vad de olika partierna vill göra förutom parisavtalet. Även tillämpningen av parisavtalet kräver politiska lösningar. Väljarna bör få besked av hur de olika partierna vill förverkliga parisavtalet.

opzioni binarie bande bollinger – Ökad antibiotikaresistens och flera miljöfrågor har koppling till vilken jordbruks- och skogspolitik som förs nationellt och internationellt. Varför visar SVT totalt ointresse för dessa avgörande frågor, undrar Imanol Rubio Bertilsson även han ordförande för Jordens Vänner.

beste binär optionen broker Fulhandelsavtal som CETA och TTIP kommer att drastiskt öka transnationella storföretags makt att överpröva demokratiskt fattade beslut och skarpare miljökrav i privata domstolar.

binäre optionen roulette system – Kommer SVT i kväll att kräva besked av partiledarna vad de anser om detta, fortsätter Imanol.

Det är dags att SVT tar väljarnas oro på allvar. På senare tid har det för SVT:s del allt som oftast inneburit frågeställningar med rasistiska undertoner som ”hur mycket invandring tål Sverige?” Jordens Vänner är en internationell solidaritetsorganisation.

– Vi konstaterar att svenskarnas oro för ökad rasism är betydligt större än oron för ökad invandring. Även i denna frågeställning hoppas vi att SVT tar folkets oro på allvar, avslutar Andrea Söderblom-Tay.

Andrea Söderblom-Tay och Imanol Rubio Bertilsson.