köpa 300 mg viagra 200 mg binära optioner farligt Ett tiotal klimataktivister från bland andra Jordens Vänner Stockholm tog sig in på Trafikverkets kontor i Solna Strand idag för att leta efter den stoppade klimatrapporten som säger att biltrafiken måste minska. För att förhindra den planerade ockupationen gick kommunikationschefen med på aktivisternas krav och släppte rapporten. Han meddelade även att detta inte kommer påverka trafikverkets arbete, utan att de kommer fortsätta planera för ökad biltrafik. Aktivisterna kräver att Trafikverket tar klimatet på allvar, och manar till fortsatt kamp för klimatomställning av trafiksystemet.

opcje binarne tms Målet var att ockupera kontoret och stanna kvar tills de fick ut den stoppade klimatrapporten som läckte till SR Ekot (2015-12-11) men inte hade publicerats än. En av slutsatserna i rapporten var att vägtrafiken måste minska för att klara klimatmålen.

option time test När aktivisterna tagit sig in i lokalerna och skulle börja leta stod överraskande nog Trafikverkets kommunikationschef Niclas Härenstam där förberedd, med en klimatrapport i handen. Enligt dem var det en slump att den skulle publiceras just idag.

https iqoption com sono valide -Budskapet var motsägelsefullt. Å ena sidan erkännde han att det står i raporten att biltrafiken måste minska, å andra sidan hävdade han att det inte behöver vara så eftersom det i framtiden kanske kan komma ny teknik som vi idag inte har någon aning om, säger Simon Rosén, aktivist i Jordens Vänner.

Commodity options trading and hedging volatility -Det är tydligt att de totalt struntar i klimatet, fortsätter Simon Rosén. Alla fakta är på bordet, men Trafikverket fortsätter som vanligt att planera för nya motorvägar och ökad trafik, trots att de vet att det inte går ihop med klimatmålen.

opzioni binarie settimanali Klimataktivisterna hävdar att det är moment 22 i beslutsfattandet. Trafikverket skyller ifrån sig med att de inte har direktivt att analysera en klimatomställning av trafiken och regeringen får inte klimatfakta tydligt presenterade. Ingen vill ta sitt ansvar och börja jobba för omställningen. Klimataktivisterna säger att det är nu upp till oss alla att som samhällsengagerade medborgare kämpa för en omställning av trafiksystemet.

binary options trading platform demo -Vi kräver att politiker och Trafikverket sätter klimatet som överordnat mål i trafikplaneringen. Dags att sluta svamla och ta fram en konsekvent trafikpolitik som minskar utsläppen så mycket som krävs för att klara klimatet. Börja med att stoppa destruktiva vägprojekt såsom “Förbifart Stockholm”. Visa nu att klimatavtalet i Paris inte bara är tomma ord, säger Adi Musabasic.

binäre optionen schulung الخيار ثنائي استراتيجية حركة السعر Kontakt: Adi Musabasic, Jordens Vänner, 072 003 1812

opcje binarne forbes Några bilder från idag:
(1 av 5 - Anders Hellberg)

neues von binare handel Trafikverket visar upp den borttappade klimatrapporten!
Bild: Anders Hellberg, Pang pang journalistik.

opciones binarias robot  

الخيار الثنائي في الفوركس 12767465_10154585695207166_1477564821_n - Viktor Arnell

trading area Klimataktivisterna framför att klimatet bör bli överordnat mål i trafikpolitiken.
Bild: Viktor Arnell.

 

Länk till rapporten: www.trafikverket.se/om-oss/nyheter/Nationellt/2016-02/klimatunderlag-visar-gap-mot-nollutslapp/
Rapporten finns även här.