opzioni binarie 1euro paypal Jordens Vänner är kritiska till domen från Mark och miljödomstolen som beviljat Nordkalk tillstånd till brytning vid Ojnareskogen på Gotland.
– Antingen måste en högre domstol ändra domen eller så måste lagen skärpas. Det här beslutet urholkar miljöbalken i en tid när alltfler människor vill se ett ökat miljöskydd för kommande generationer, säger Ellie Cijvat ordförande i Jordens Vänner.
– Motståndet från lokalbefolkningen har blivit en väckarklocka för hela miljörörelsen och vi kommer att stötta fortsatt arbete mot kalkbrottet och andra kortsiktiga mineralexploateringar.
– Kalkbrottet hotar djur och växter men också grundvattnet på norra Gotland. Området var tänkt som en nationalpark och det måste skyddas.

tax rate on exercising stock options

Priligy without prescription in Daly City California Kontakt Ellie Cijvat, ordförande i Jordens Vänner, 073 7782242

iq questions with options

metatrader demo En namninsamling till EU:s miljökommissionär Janez Potočnik om att skydda Gotlands skyddade naturen från brytning finns på:
https://secure.avaaz.org/en/petition/Stop_limestone_quarry_to_secure_fresh_water_reserve_and_natural_habitat_for_a_number_of_endangered_species/?pv=69