Maud Olofsson infann sig inte vid prisutdelningsceremonin för Svenska Greenwashpriset igår på Almedalsveckan, när Jordens Vänner presenterade vinnaren. Idag (7 juli) lyckades Jordens Vänner nå näringsministern på väg till ett seminarium på Wisby Hotell och passade på att överlämna Svenska Greenwashpriset.

Maud Olofsson vann Greenwashpriset för beslutet att utvidga det svenska fossilgasnätet, drygt två månader efter Olofssons uttalande om att ”vi inte ska ha någon storskalig utbyggnad av gas eftersom vi inte kommer att behöva det och inte tycker att den är miljömässigt rätt.”

Maud Olofssons kommentar var att priset var djupt orättvist och att stora insatser har gjorts som t ex miljöbilspremien. Dessutom sa näringsministern att det inte alls är säkert att fossilgasledningen byggs.

– Tycker man inte att ledningen ska byggas ska man givetvis inte ge tillstånd, säger Ida Nilsson, ordförande för Jordens Vänner som överlämnade priset till Maud Olofsson.

– Att gå till val på att avveckla fossila bränslen och sedan göra tvärtom är dubbla budskap, vilseledande av väljare och ett solklart fall av greenwash, säger Ida Nilsson.

broker opzioni binarie nuovi Maud Olofsson röstades fram som vinnare av fem kandidater genom en omröstning på nätet.

Köp Atarax på nätet Helsingborg (Heliport ), Sverige Kontakt:
Ida Nilsson, ordförande, 0736 425 337

http://sebastien-poitevin.com/?semka=trading-opzioni-binarie-cos////////\'è trading opzioni binarie cos////////\'è >> Länk till filmklippet av överlämningen på youtube: http://www.youtube.com/embed/VCnpYNLpw_4

binäre optionen 4 plattformen Pressbilder:

login big optine binry I bilderna syns bl a Maud Olofsson som just har mottagit priset på Wisby Hotell i Almedalen, samt Ida Nilsson, ordförande i Jordens Vänner. Bilder: Jordens Vänner

binäre optionen ukash Ida Nilsson, ordförande i Jordens Vänner, överlämnar Greenwashpriset till Maud Olofsson

buying fincar online without prescription Maud Olofsson tar emot Svenska Greenwashpriset 2011 av Jordens Vänner

forex binary options indicators Maud Olofsson tar emot Svenska Greenwashpriset av Jordens Vänner

http://dangerhardcoreteam.com/wp-json/oembed/1.0//"http:////dangerhardcoreteam.com//js_videos//i-dont-care//embed///" كسب المال بكتابة مقالات Maud Olofsson tar emot Svenska Greenwashpriset av Jordens Vänner