Nu hotas Bruna bergens gammelskog i Örebro län av avverkning. Skogen täcker ett område på flera hundra hektar och är en tallskog med unika naturvärden. Länsstyrelsen har skapat ett tillfälligt reservat av området för att det inte ska avverkas, men Brevens bruk AB som äger skogen har överklagat beslutet till regeringen och aviserat avverkning.


صور بدون كتابات Enligt organisationen Skydda skogen är Bruna bergen en av Örebro läns finaste tallskogar, med många hotade biotoper.

opzioni binarie con deposito Enligt organisationen har Brevens bruk forslat bort död ved ur området i strid med länsstyrelsens avgränsning.

is binary option trading legal – Det är skandal att Brevens bruk AB beter sig på detta sätt.  Att hävda att det är deras skogsbruk som gynnat den biologiska mångfalden är bara trams, de hotade arterna finns där därför att de inte hunnit med att omställa hela sitt skogslandskap till plantager ännu, säger Viktor Säfve, ordförande i Skydda skogen.

طريقة كتابة المقال I Örebro län återstår omkring 4-5 procent skogar med höga naturvärden, uppger Skydda skogen i ett pressmeddelande.

http://tukani.cz/?pimono=opciones-binarias-tarjeta-de-debito&878=ee opciones binarias tarjeta de debito Emil Schön

purchase cheap Keflex online Läs mer: http://protecttheforest.se/

binäre optionen alpar